1

Nieuwe impuls crowdfunding Personal Battery

Het is een tijdje stil geweest rondom de crowdfunding voor de Personal Battery. Deze vertraging heeft mede te maken met een heroverweging van de doelgroep en verdrietige familie omstandigheid (plotseling overlijden van mijn zusje, zie blogbericht), waardoor mijn prioriteiten elders kwamen te liggen.
Ik ontving veel positieve reacties en morele steun ook vanuit de beroepsgroep, ZZP-organisaties en de academische wereld. Ook bleek er, vrij onverwacht, interesse binnen ondernemingen en bedrijven om deze app in te zetten als onderdeel van workshops/trainingen en individuele coaching. Dat versterkte mijn vertrouwen om dit project te continueren.
Hoewel slechts weinig ZZP-ers tot op heden investeerden, toonden enkele ondernemers serieuze interesse om financieel bij te dragen. Dit wordt nu nader uitgewerkt. Ik ben zelfs bezig met een landelijk bekende dienstverlener om deze app in een nieuw concept over Duurzame inzetbaarheid te incorporeren. De nadruk ligt op gezond persoonlijk ondernemerschap voor eigenlijk alle werkenden en niet alleen ZZP-ers.
Ondertussen is een nieuwe impuls gegeven aan de crowdfunding, waarvoor ik verwijs naar https://www.doorgaan.nl/nl/project/2212410/personal-battery
Het is een fantastische ervaring om te zien hoeveel mensen zich geïnspireerd voelen door dit project. En als je in iets gelooft, dan moet je doorzetten !
Ik ga ervan uit dat deze app voor de zomer gerealiseerd is. Hierover houd ik jullie op de hoogte.

Comments are closed