3

Beëindiging Crowdfunding Personal Battery

De crowdfunding voor de Personal Battery is vorige week beëindigd. Ondanks steunbetuigingen van velen en tientallen sponsors is op deze manier onvoldoende geld opgehaald. Daarmee vervalt de door de sponsors gedane toezeggingen en de daaraan verbonden tegenprestaties van mij.
Dat betekent niet dat realisatie van deze app geblokkeerd is. Het heeft mij heel waardevolle nieuwe contacten opgeleverd en er lopen besprekingen met diverse partijen voor financiering en marketing. Gezien hun enthousiasme ben ik vol vertrouwen dat dit project uiteindelijk succesvol zal zijn.
Mede namens Luuk van Term, communicatieadviseur, heb ik alle sponsors schriftelijke bedankt voor de interesse in deze app. Ik heb beloofd hen op de hoogte te zullen houden wanneer deze app beschikbaar komt.

Comments are closed