photo

Peter Ribbens

Ri CHARGE is de eenmanszaak van zelfstandig bedrijfsarts Peter Ribbens. In de periode 1979-2007 heeft hij als bedrijfsarts ervaring in diverse functies opgedaan voor Shell in binnen- en buitenland.

Peter Ribbens is een echte professional en inspirator. Hij is creatief, pragmatisch, empatisch, een teamspeler en een doorzetter. Als ZZP-er kan hij zich goed de problematiek van andere ZZP-ers voorstellen, evenals de invloed van de levenspartner (zijn echtgenote is ook ZZP-er). Als lid van een landelijk netwerk van zelfstandige bedrijfsartsen, Vereniging ZBG (Zelfstandige Bedrijfsartsen Genootschap), waarin nu zo’n 50 collega‚Äôs deelnemen, kan hij rekenen op voldoende ondersteuning bij individuele arbozorgverlening.

Hij heeft een groot aantal cursussen gevolgd, waaronder leiderschaps- en organisatiekunde, naast NLP practitioner, strategisch coachen, empowerment voor hulpverleners en creatief trainen. Individuele coaching (met name zelfregie), presentaties en trainingen geven, zijn zijn passie die hij verder met ambitie wil ontwikkelen.

Een uitgebreider profiel van Peter Ribbens is te vinden op